“La Rondalla i Danses La Comarcal”, participa en el Mercat de Nadal de Carrícola 16-12-2018

El diumenge dia 16 de desembre de 2018, en la nostra rondalla La Comarcal, mantenim les tradicions i participem en el Mercat de Nadal del Poble de Carrícola, on podrem gaudir d’algunes tradicions i actes nadalencs per a grans i menuts, com ara: un taller de decoració nadalenca i treballs manuals per als més menuts a les 12,00 h.
A més podrem adquirir tota mena de productes nadalencs de la nostra terra, formatges, vi, fruites, verdures, dolços, lots nadalencs i altres productes.
Tot segut a les 13,00 h celebrem el Nadal a ritme tradicional, L’associació cultural “La Comarcal”, ens durà a cantar Nadales a tots els assistents per les cases del nostre poble, on podrà cantar i participar tot aquell que vulga.
Hi haurà dolços i mistela per a tots!!!
Us esperem a tots amb ganes de gaudir del Mercat i les nostres tradicions!!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *