La Rondalla i Danses La Comarcal participa en el “Cant Al Ras”, a Massalfassar, 18-05-2019.

La Rondalla i Danses La Comarcal participa en el famós encontre de cant rural “CANT AL RAS“, i que se celebra al poble de Massalfassar sempre el tercer dissabte de maig que aquest any cau dia 18 i que va ja per la 23 edició.
Enguany participarem al costat dels nostres cantaors Rebeca Martín i Hilari Alonso, en els que estem assajant uns temes que presentarem en aquest encontre musical i que estem segurs agradaran als organitzadors i al públic assistent.
En primer lloc a les 21’30 h hi haurà sopar per a tots els participants i assistents i en acabar de sopar a les 23’00 h aproximadament, començarà la cantada al ras, que s’allargarà mentre hi haja gana de festa.
Massalfassar és poble de la comarca de l’Horta Nord i que celebra el “Cant al ras”, la trobada més important de cant rural de la nostra àrea territorial, una autoorganització impossible d’entendre sense el lideratge intel·lectual, però també a peu d’obra, de Josep-Vicent Frechina, un home-orquestra de cultura vastíssima, que pensa, dissenya i presenta el Cant al ras amb una elegància natural que a més és organitzada per La Colla de Dimonis de Massalfassar amb la col·laboració de l’ajuntament del poble.
Aquesta edició 2019 a més vol retre homenatge al xativí Emili Vera, músic de Pep Botifarra, que l’acompanyava en nombroses ocasions i que el va animar a iniciar la gravació del seu primer disc.
De moment han confirmat la seva participació al Cant al Ras d’enguany Pep Gimeno ‘Botifarra’Xavier de Bétera, la Rondalla la Comarcal amb Hilari Alonso i Rebeca d’AgresArrop i Talladetes, la Rondalla del Grup de Danses de Quart amb Joan de la MalvarosaPaquita la del Pedralbí i Isabel de Quart, i La Fulla Kaduka.