La Comarcal a Aielo, a l’intercanvi internacional entre: el G. De Danses LA SOLANA d’Aielo i el Grup francés: LES CHIBOTTES DE VALS-PRES-LE-PUY, 12-10-2019.

La Rondalla La Comarcal col·labora en el Grup de Danses La Solana del poble d’Aielo, en el seu intercanvi-agermanament internacional amb el grup de danses francès: Les Chibottes de la comunitat francesa de Vals-pres-Le-Puy del departament de l’Alt Loira, aquest any 2019 es celebra el 20 aniversari de l’agermanament del poble d’Aielo amb aquesta localitat francesa, i el grup de danses Les Chibottes torna la visita al poble d’Aielo per a continuar en les celebracions de l’aniversari que tindran lloc els dies de l’11 al 14 d’octubre.
La nostra rondalla col·laborem el dissabte 12, en primer lloc tindrem l’espectacle oferit pel grup francès i tot seguit La Comarcal actuarem conjuntament amb el Grup de Danses La Solana, tot això tindrà lloc en l’Auditori Municipal d’Aielo el dissabte dia 12 d’octubre, a les 19’00h, en acabar els espectacles se n’anirem tots a sopar per tal d’agafar forces i després tindrem festeta i ball per als grups participants fins a la matinada si cal.