Hilari Alonso, actuació al: NO SÉ COM GLOSSES! a la sala Gran del Teatre Principal de Palma (Mallorca) el 28-04-2021.

El 30 de desembre de 2019 es pre-estrenava amb èxit a Barcelona l’obra teatral interactiva “No sé com gloses” la qual havia tancat una gira que anava a iniciar-se a l’abril de 2020 en Mallorca. La pandèmia del COVID, com tantissimes altres coses, va impedir l’estrena i ara 1 any després, es torna a reprendre el projecte, amb més il.lusió si cal. 

De les gloses mallorquines, passant pel garrotí lleidatà fins les versaes o les albaes valencianes, l’espectacle mostra d’una manera divertida el ric patrimoni de la cançó improvisada i proposa noves possibilitats d’expresió d’una manera interactiva que no deixa ningú indiferent. 

Al costat de la potent veu valenciana d’Hilari Alonso trobem a Mateu Xurí, un dels més rellevants exponents de la nova generació de glosadors mallorquins i una de les principals veus de la cançó improvisada a la Mediterrània; Mireia Mena, una escriptora catalana que es declara mare, glossadora, cantaire i pagesa; l’acordionista diatonic Marçal Ramón, interpret, compositor i nómada enamoradís del Vallès Oriental i al capdavant de la direcció es situa el manacorí Joan Toni Sunyer, actor i mestre de teatre.

 NO SÉ COM GLOSSES !
L’estrena s’anuncia pel 28 d’abril de 2021 ales 19’00 h. a la sala Gran del Teatre Principal de Palma (Mallorca) i amb la novetat que l’entrada pot ser presencial o bé per streaming i per tant, es podrà acudir al teatre des de qualsevol indret del món.

A la pàgina web del Teatre Principal de Palma (Mallorca):
https://www.teatreprincipal.com/ca/ficha/detalle/466/no-se-com-gloses/

Es poden consultar tots els detalls i triar d’amb dues opcions.