RONDALLA LA COMARCAL PARTICIPA EN EL PROJECTE EUROPEU: JOB SHADOWING ERASMUS+ – Esta vegada en Agres (Alacant) dies 23, 24 i 25 de setembre de 2022.

Rondalla La Comarcal comencem una nova aventura en el programa Erasmus Plus KA2 anomenat «Eines per a la recuperació i preservació de la música popular i tradicional» i participarem amb diferents activitats culturals en l’àmbit nacional i internacional al llarg de 2022-23, amb l’elaboració d’un projecte al voltant de la música tradicional de les nostres comarques, amb entitats participants de Catalunya, Itàlia i Portugal. El projecte el coordina l’entitat Obre’t Ebre (https://obretebre.org) i al llarg de divuit mesos tractarà de valorar la música tradicional i popular.

El cap de setmana del 23 al 25 de setembre se celebrà en Agres (Alacant) “La Festa de Sant Miquel”, és per això que Rondalla La Comarcal donarà la benvinguda al poble, als visitants italians del projecte Erasmus+ que participaran en diverses activitats conjuntes amb la Comarcal, com ara: tallers de ball i de fabricació d’instruments tradicionals, visita a diverses mostres de ball i música tradicional valenciana i de la resta de l’estat, que tenen lloc eixe cap de setmana en comarques veïnes. Per altra banda, oferirem un concert conjunt de La Comarcal i els músics italians al poble d’Agres en la Festa de St. Miquel el divendres dia 23 de setembre a les 20’00 h. mostrant als assistents les nostres estimades músiques valencianes i les tradicions vingudes de les terres italianes del Piamonte.

Un cap de setmana molt gran per a La Comarcal, en què participem en totes les activitats formatives i culturals al costat de la representació que ens arriba des d’Itàlia. Realment una experiència altament enriquidora per a nosaltres i per al poble d’Agres on es podrà cantar, ballar, sonar, aprendre, compartir, gaudir i estimar la nostra cultura…

Programa Erasmus Plus Ka2 en Agres (Alacant) en les Festes de Sant Miquel 2022. #erasmusplus #sepie #obretebre #espaideso #ajd #arcadosons #amics.eu #rondallalacomarcal #eurobox #canavese #tradmusic #folk #folklore #folkmusic #ebrefolk #ebrefolk22 #hilarialonso #hilarialonsoaprop #musicatradicional #culturapopular #rondallalacomarcal #balltradicional #agres #agres2022 #rebecamartin #beatricepignolo #rinaldodoro