Agenda 2018

La Rondalla i Danses La Comarcal, participa i col·labora al “Rodafolk, Nadales i Balls 2018” a la ciutat de València.

De la mà del Col·lectiu T.F. i de l’Ajuntament de València, La Comarcal participa en aquesta ronda nadalenca de música i ball tradicional a la valenciana, el dissabte dia 29 de desembre de 2018 a les 11’00 h del matí des de la plaça de la Reina (davant del Micalet), des d’on encetarem el recorregut de la ronda pels principals carrers del Centre Històric i Cultural de València, amb parades musicals i de ball pels llocs més representatius del nucli antic de la ciutat. Aquest acte és obert per a tots els músics i balladors tradicionals que vulguen participar on es convida a tot el públic que vulga assistir i gaudir amb nosaltres.
Si vols divertir-te, vine amb nosaltres a fer poble, fer cultura, fer música i ball tradicional…!!!


 

La Rondalla i Danses La Comarcal a la “V Cantada de Nadales al Carrer” de La Llosa de Ranes 23-12-2018.

El Grup de Danses Ras i Pla i la Rondalla l’Empelt de La LLosa de Ranes, amb la col·laboració de la Rondalla i Danses La Comarcal, estarem a la “V Cantada de Nadales al Carrer“, el diumenge dia 23 de desembre de 2018. Començarem a les 18:00 h des de la porta de l’Església i després els punts de trobada seran el carrer Sant Cristòfol, Sant Gaietà, Sant Roc, Sant Blai, Santa Llúcia, Sant Antoni, La Creu, Plaça Major i 9 d’Octubre.
Viniu i ajudeu-nos a cantar les tradicionals Nadales, que de segur ho passareu d’allò més bé!!!“La Rondalla i Danses La Comarcal”, participa en el Mercat de Nadal de Carrícola 16-12-2018.

El diumenge dia 16 de desembre de 2018, en la nostra rondalla La Comarcal, mantenim les tradicions i participem en el Mercat de Nadal del Poble de Carrícola, on podrem gaudir d’algunes tradicions i actes nadalencs per a grans i menuts, com ara: un taller de decoració nadalenca i treballs manuals per als més menuts a les 12,00 h.
A més podrem adquirir tota mena de productes nadalencs de la nostra terra, formatges, vi, fruites, verdures, dolços, lots nadalencs i altres productes.
Tot segut a les 13,00 h celebrem el Nadal a ritme tradicional, L’associació cultural “La Comarcal”, ens durà a cantar Nadales a tots els assistents per les cases del nostre poble, on podrà cantar i participar tot aquell que vulga.
Hi haurà dolços i mistela per a tots!!!
Us esperem a tots amb ganes de gaudir del Mercat i les nostres tradicions!!!