El Comtat 2019-20-21

La Rondalla i Balls Tradicionals El Comtat, al “II Encontre d’Orquestres de Pols i Plectre i Rondalles” F.F.C.V. (18-10-2020).

La Rondalla i Balls Tradicionals El Comtat, participa en el “II Encontre d’Orquestres de Pols i Plectre i Rondalles“, el diumenge dia 18 d’octubre de 2020 a les 11’00 h. a l’Església de Sant Miquel dels Reis de València, organitzat per la Federació Valenciana de Folklore, amb el patrocini de l’Institut Valencià de Cultura.
Participa: Rondalla Trenca Cordes de València, O.P.P Grupetto d’Ontinyent, Rondalla Coral Monte de la Sal de Pinos i la nostra Rondalla i Balls Tradicionals El Comtat.
L’objectiu d’aquesta 2ª trobada és el de fomentar la música de pols i pua, des de la Federació de Folklore de la C. Valenciana, on obligatoriament el tema és la música valenciana o autors valencians.


 

Cercavila organitzada per la Rondalla i Balls Tradicionals El Comtat, dins de la “XVII Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals de la F.S.M.C.V.” – (Agres), 15-08-2020.

La Rondalla i Balls Tradicionals el Comtat oferim el dissabte dia 15 d’agost a les 20’00 h des de la Plaça de l’Assut una cercavila per diferents carrers i places del nucli antic del poble d’Agres, i a més farem paredes pels llocs més importants com ara la plaça l’Església i altres punts on oferirem alguns balls de les nostres comarques amb la col·laboració del grup de Danses d’Agres que ens acompanyarà també en tot el recorregut de la cercavila, per acabar tornarem al punt d’eixida (La Plaça de l’Assut) on farem uns balls per finalitzar l’acte.
Tenint en compte la situació excepcional de l’exercici 2020 marcada per la crisi sanitària de la COVID-19, la campanya d’Intercanvis ha estat adaptada perquè les entitats sol·licitants puguen participar en la convocatòria respectant la normativa del que s’ha anomenat la “nova normalitat”.


 

La Rondalla El Comtat d’Agres organitza una actuació de balls de rogle col•lectius participatius a Agres el 08-10-2019.

Agres celebra la festivitat valenciana del 9 d’octubre, i la Rondalla i Balls Tradicionals El Comtat, farem la presentació per primera vegada en Agres el nostre poble, i ho farem de la manera que millor sabem, tocant i cantant, és per això que per a eixe dia en preparem una de “Balls de Rogle Col•lectius Participatius”. En este espectacle-sarau participen grans i menuts, on es ballen balls de rogle participatius, que els nostres monitors expliquen al públic, i van ballant-se ràpidament, al mateix temps que s’aprenen, van intercalats amb balls de parella com ara, pasdobles, vals, masurca, i que també els nostres monitors van ensenyant i indicant a la gent com ballar.
Us esperem a totes i tots, el dimarts dia 8 d’octubre a les 21’30 h, primer tindrem sopar de pa i porta, on l’ajuntament posarà la picadeta i la sangria, i en acabar ball i festeta per a tots de la mà de La Rondalla i Balls Tradicionals El Comtat del poble d’Agres.
Esta festa que es celebrarà el 8 i 9 d’octubre, compta amb la col•laboració i participació d’altres associacions culturals d’Agres, com ara, Rondalla la Teixera, Colla l’Enxancamallà, Grup de Danses d’Agres, Esir.
Vingueu a participar que de segur ho passareu d’allò més bé !!!