Rondalla La Comarcal, col·labora amb Pepiu de Castellar en els actes de presentació del seu nou llibre a Beniarrés. 03-12-2021.

La Comarcal estarem el divendres dia 3 de desembre a les 19’00 h. al Centre Cultural Joan Fuster del poble de Beniarrés (El Comtat), col·laborant en la presentació del seu darrer llibre:Pot ser de veres i no haver passat mai” de Vincle Editorial.
Amb un humor surrealista, ens narra diversos episodis de la seua vida que ben bé poden ser de veres i no haver passat mai. “Llegir Pepiu és com collir carxofes en un camp que no és teu”, la güela Campanera dixit. Novel·la d’humor, crònica social del Vanity Fair, deliri inclassificable o manual de filosofia existencialista, corrent del partidor de la séquia del Tremolar de Castellar. Tot pot ser o pot no ser. L’única cosa garantida són les rialles terapèutiques que provoca aquest Falstaff valencià.
A més de l’autor intervindran: Emma Tomàs, periodista i Manolo Gil, editor de Vincle. En acabar els actes de presentació del llibre i amb Pepiu de Castellar a la veu, la Rondalla La Comarcal oferirà als assistents un xicotet concert de les nostres músiques més tradicionals.
Col·labora la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Beniarrés.