La Comarcal al “I Festival Folklòric d’Intercanvis“ d’Aielo de Malferit”. 02-07-2022.

Rondalla La Comarcal d’Agullent, participem en “I Festival Folklòric d’Intercanvis“ d’Aielo de Malferit”, aquesta serà una nit a la fresca en la Plaça del Palau de cançons i música amb balls i emocions que ens faran retrobar amb les nostres tradicions.
La Comarcal oferirem la nostra col·laboració musical al Grup de Danses La Solana d’Aielo”, que ballaran peces tradicionals tocades per la nostra rondalla, a més tindrem la col·laboració especial del ballador i cantador d’Aielo Juan Carlos Colomer, que a banda de ballar algunes peces del repertori també participa al costat de la rondalla cantant-ne altres. Esta mostra de ball música i tradicions tindrà lloc a Aielo, el dissabte dia 2 de juliol a les 20’00 h. a la Plaça del Palau.

Enguany comptem amb la presència del grup d’intercanvi: Coros y Danzas Virgen de las Cruces de Daimiel (Ciudad Real), que actuarà conjuntament amb La Solana i La Comarcal, gaudint tots de la convivència i una enriquidora experiència cultural eixe cap de setmana al poble d’Aielo.