La Comarcal participa i organitza el sarau a la valenciana de la Vall d’Ebo, en suport dels afectats de l’incendi – 27/11/2022.

LA VALL D’EBO, ara més que mai no podem deixar de visitar-la!!!
Com oblidar a qui ens ha donat tant!!!
És per això que l’Ajuntament de la Vall d’Ebo amb la col·laboració de La Comarcal, organitzem i vos oferim un SARAU POPULAR A LA VALENCIANA, que se celebrarà en el poble d’Ebo el diumenge dia 27 de novembre a les 11’45 h. del matí en la Plaça Santa Margarida, en suport dels afectats de l’incendi de les valls d’Ebo, Alcalà i Gallinera. Este serà un sarau obert, participatiu i multitudinari per a cantadors, sonadors, balladors i visitants. En acabar hi haurà dinar per a tots i encara que no participeu activament ballant, tocant i cantant, podeu reservar i dinar amb nosaltres.
Vos esperem a totes i tots, ara més que mai la Vall d’Ebo vos necessita!!!

**COMPARTIU ESTA INFORMACIÓ PER FAVOR**

– Reserva dinar: (paella, beguda i picadeta: 12 €) reserves fins al 16 de novembre o fins que s’acabe l’aforament de la plaça de Santa Margarida. Tl. 96 557 14 13.

– Per a participar com a cantador o sonador (sonorització, repertori i tons), fins al 16 de novembre, informació i reserves. Tl. 691 932 404 (tel. ajuntament horari de matí)

– En cas de mal oratge s’informarà dels canvis.

De les cendres es despertarà un foc,
una llum de les ombres brollarà,
renovada serà la fulla trencada,
i la vida de nou renaixerà.

TOTS AMB LA VALL D’EBO!!!

-GEOGRANS, viatges, educació, qüestions mediambientals i culturals. (Universitat de València).
-F.F.C.V. Federació de Folklore Comunitat Valenciana.