La Comarcal a L’Orxa (El Comtat) Concert Estellés, «V Mercat de Canèsia» 22/09/2024.

El Mercat de Canèsia de L’Orxa ja va per la 5 edició, se celebra enguany 2024 el cap de setmana del 21 i 22 de setembre amb diverses activitats culturals, esportives i gastronòmiques, com ara: rutes senderistes, actuacions musicals, cercaviles, sopars i dinars populars, presentacions de llibres i altres.
Rondalla La Comarcal participa en estos actes del mercat de L’Orxa, oferint als assistents un Concert-Homenatge pel centenari de naixement del nostre poeta Vicent Andrés Estellés, amb les col·laboracions especials de Pep Gimeno Botifarra, i el cantautor contestà Andreu Valor, i tots plegats oferirem un concert molt bonic i molt valencià, tocant per als assistents alguns temes basats en poemes del nostre Vicent Andrés Estellés. Tot tindrà Lloc en l’Amfiteatre de L’Orxa amb la següent programació per al diumenge 22 de setembre:
-10’00h
S’obrin les parades del Mercat de Canèsia.
-11’30h Concert-Homenatge de La Comarcal pel Centenari Vicent Andrés Estellés en l’Amfiteatre de L’Orxa amb les col·laboracions de Pep Botifarra i Andreu Valor.
-13’30h Aprox. inauguració del Centre de Turisme de L’Orxa, de la mà de les autoritats locals i els xirimiters i tabaleters de la Comarcal.
-14’00h. Vi d’Honor en la Plaça l’Església de L’Orxa.