La Rondalla i Danses La Comarcal participa en el “CANT AL RAS”, a Massalfassar, 19-06-2021. (XXV edició)

La Rondalla i Danses La Comarcal participa en el famós encontre de cant rural “CANT AL RAS 2021“, i que se celebra al poble de Massalfassar, enguany per la COVID19, canvien la data al el tercer dissabte de juny que aquest any cau dia 19 i que va ja per la 25ena edició. Enguany participarem al costat dels nostres cantaors Rebeca Martín i Hilari Alonso, en els que estem assajant uns temes que presentarem en aquest encontre musical i que estem segurs agradaran als organitzadors i al públic assistent.
Les actuals circumstancies sanitàries, obliguen als organitzadors a realitzar importants canvis en el format: L’horari del concert serà de 22.30h a 02.00h aproximadament. L’apertura de portes serà a les 21.30h.
Per favor, no s’espereu a última hora per a vindre, ja que deurem realitzar control d’accés i és  desitjable que no hi haja aglomeracions.

  -En primer lloc: enguany hem hagut de prescindir del tradicional sopar a la plaça. Començarem una miqueta més tard, i en lloc de taules, disposarem de solament cadires.
  -En segon lloc: canviem d’ubicació. Ens traslladem prop de la plaça, al Carrer Comerç.
Trobareu un plànol quan compreu les entrades, i Massalfassar no és tan gran com per a no trobar-nos!.
Però no patiu! Vos deixem un llistat amb tots els bars del poble, que de ben segur vos atendran de meravella!!. A més Vos deixarem un plànol per a que tingueu clar on acudir en funció de la vostra entrada.