Rondalla La Comarcal a la “XII Fira d’Artesania i Gastronomia d’Atzeneta (La Vall d’Albaida)”, 02-09-2022.

La Rondalla i Danses La Comarcal, participem en “Dotzena Edició de la Fira d’Artesania i Gastronomia d’Atzeneta” que té lloc en la setmana cultural i ve farcida de diferents esdeveniments com ara exposicions, actuacions musicals i culturals de les nostres terres valencianes.
La Mostra d’Artesania i Gastronomia d’Atzeneta va nàixer amb l’objectiu de potenciar els productes autòctons i els oficis artesanals, com el treball de l’espart, i a l’hora potenciar el turisme d’interior.
La Comarcal participem enguany 2022, posant la part musical perquè ballen els grups: l’Escola de Danses de les Comarques de la Vall d’Albaida, l’Escola de Danses C.E. d’Ibi i el Grup amfitrió: Grup de Danses La Lligasa i La Vall d’Atzeneta. Tot això tindrà lloc el divendres dia 2 de setembre a les 20’00 h en la Plaça del Calvari. En primer lloc, hi haurà una dansà popular, en acabar tindrem l’actuació musical i balls dels grups participants, que ens oferiran una mostra de balls tradicionals de les nostres comarques, acompanyants com hem dit abans per la música de la Rondalla La Comarcal i amb la col·laboració especial del Grup de Xirimiters La Lligassa del poble d’Atzeneta.