La Comarcal participa en el festival: “VI SONS D’HIVERN – 2022” de Pego. 28/12/2022.

L’associació cultural de Pego, Atzaïla, torna a celebrar el festival: “Sons d’Hivern 2022” (sisena edició). Per aquest motiu, els propers 26, 27, 28 i 29 de desembre es durà a terme el festival en diferents localitzacions de Pego. Rondalla La Comarcal oferirem un concert de música tradicional de les nostres comarques anomenat: “De la Mariola venim…” amb els nostres cantadors i serà el dimecres 28 de desembre a les 19’00h en el carrer l’Om de Pego.

Des de fa sis anys l’associació cultural Atzaïla celebra a Pego el Festival Sons d’Hivern, un festival que, malgrat el fred d’aquesta època de l’any, aconsegueix traure al carrer centenars de persones per gaudir de música en directe. Durant quatre dies, tres grups actuen a la vesprada de manera consecutiva als carrers del centre històric i a diferents llocs emblemàtics del poble de forma que la gent va traslladant-se d’un concert a l’altre. D’aquesta manera es crea un ambient familiar i festiu durant les festes nadalenques. En aquestes quatre edicions, pels carrers de Pego han passat una gran quantitat de bandes d’arreu del País Valencià, però sobretot s’ha apostat pels grups locals. I és que La Marina i més concretament Pego són considerats per molta gent, i amb raó, com l’epicentre de la música valenciana moderna.

Enguany tindrem: Dilluns 26, Raquel Jurado, Trio Mi Son i Sailor Smile & My Balls 33. Dimarts 27, Banda Jove de Pego, She Knows i Blue Guano. Dimecres 28, Mini Sons, Rondalla La Comarcal i Kin Percal. Dijous 29, Cor i rondalla del CEAM, Kela i Blat.