La comarcal, acompanyem al Grup de Danses Ras i Pla i al Grup de Danses La Murta, en la seua “XX Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals” de la FSMCV – Llosa de Ranes 16/07/2023.

Rondalla i Danses La Comarcal, acompanyem al Grup de Danses Ras i Pla de la Llosa de Ranes i al Grup de Danses La Murta d’Albal en la ”XX Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals“, organitzat per La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.
En primer lloc, convidats pel Grup de Danses La Murta, anirem tots al poble d’Albal el dissabte 8 de juliol a les 19’00 h. en la Casa de la Cultura. La segona part de l’intercanvi, tindrà lloc en el poble de La Llosa de Ranes convidats pel  Grup de Danses Ras i Pla i serà el diumenge dia 16 de juliol a les 19’30 h. en l’Auditori Mestre Vicent Tortosa de la Llosa. La nostra rondalla acompanyarà musicalment al Grup de Danses La Murta i al Grup de Danses Ras i Pla, en els dos pobles on es fa l’intercanvi i oferirem als assistents un espectacle de música i ball tradicional, de les nostres comarques valencianes, com ara l’Horta Sud i La Costera.