La Comarcal vos oferim el “Sarau Popular del 44è Aplec de Danses de la Vall d’Albaida” en Fontanars dels Alforins, 30/09/2023.

Rondalla La Comarcal participem en l’edició número 44 de l’Aplec de Danses de la Vall d’Albaida, es reprèn la programació per a 2023 i així com estava previst el poble de Fontanars dels Alforins serà l’amfitrió d’aquesta 44a edició i serà el poble encarregat d’acollir enguany l’Aplec de Danses de la Vall d’Albaida, es tracta d’un dels aplecs més importants del país, que se celebra des de l’any 1978 arreu de la comarca.

El municipi de Fontanars serà la tercera vegada que organitza l’Aplec de Danses de la Vall d’Albaida. Fontanars dels Alforins tornarà a ser l’epicentre de la “Festa de la Dansa” o Aplec de les Danses de la Vall d’Albaida, després de dues edicions, una l’any 1982 i l’altra en 2004.
Enguany 2023, comptarem amb la participació de la Muixeranga de la Vall d’Albaida i hi haurà un Sarau Popular a la Valenciana a càrrec de la Rondalla i Danses “La Comarcal”.

“44è Aplec de Danses de la Vall d’Albaida”.
Fontanars dels Alforins, el dissabte dia 30 de setembre de 2023
HORARIS I PROGRAMACIÓ:

18:00 h – Cercavila
18:30 h – Inici del “44è Aplec de Danses de la Vall d’Albaida”.
23:30 h – En acabar el sopar dels pobles participants, SARAU POPULAR A LA VALENCIANA a càrrec de la Rondalla i Danses “La Comarcal”, com a colofó al 44è Aplec de Danses de la Vall d’Albaida, amb els balls més populars i coneguts pels balladors i balladores de les nostres comarques valencianes.