La Comarcal en el sarau popular a la valenciana: “Maig Musical 2024 Agullent” 26/05/2024.

Rondalla La Comarcal, ens ofereix un sarau popular amb la música i balls tradicionals més coneguts pels balladors de les nostres comarques veïnes, aquest esdeveniment musical s’emmarca dins dels actes del “Maig Musical 2024, Agullent“, del 27 d’abril a l’1 de juny, amb un complet cicle d’actuacions musicals i que tindrà lloc a Agullent amb motiu d’aquesta celebració cultural. Amb la col·laboració del Grup de Dansa i Cultura d’Agullent, que organitzarà i rebrà als balladors vinguts de totes les comarques veïnes a participar en esta festa a més d’oferir un esmorzar a preus populars per a tots els assistents.

Aquest sarau se celebrarà el diumenge 26 de maig, i els balladors d’Agullent rebran en el Parc de La Font Jordana als balladors forasters a les 10’00h amb un esmorzar popular per als participants, en acabar de menjar a les 11’30h hi haurà un sarau popular amb ball, música i festa per a tots. (Reserva de tiquets de l’esmorzar en la Casa de la Cultura d’Agullent, fins al dijous 23 de maig de 2024 – preu 5 €)

Organitza i patrocina l’Exem. Ajuntament d’Agullent i el Grup de Dansa i Cultura d’Agullent, amb la música i participació de Rondalla i Danses La Comarcal d’Agullent.